WAT MENSEN OVER ONS ZEGGEN

Lees hieronder enkele recente getuigenissen van onze gasten

De eigenaars van CoraZazen hebben zoveel liefde gestoken in dit paradijs dat de Zen door onze hele vakantie heen sijpelde. We zouden deze locatie het liefst geheim houden, zodat we er zelf nog vele malen mogen verblijven.

Familie Geerling

Wat een heerlijke vakantie in deze bijzondere Villa Corumbela. Het uitzicht op zee en de bergen is fenomenaal, heerlijk rustig. Je voelt je hier direct thuis maar hebt ook een hotelgevoel. We hebben ook genoten van alle activiteiten. Bedankt Veerle & Bert om dit te delen.

Familie Smit

CoraZazen is in 1 woord geweldig. Schoon en prachtig ingericht. Het uitzicht is betoverend. Heerlijk zwembad en lekkere buitendouche. Het feit dat je op meerdere plekken kan eten/ontbijten is super. Het grasveldje om te voetballen en de tafeltennistafel hebben de kids ook veel plezier gebracht.

Familie Dirkse

Wat een huis...wat een uitzicht...WOW!!! We hebben op en top genoten van CoraZazen. We zijn met deze groep voor de 11de keer op vakantie in Spanje en we hebben nog nooit een huis gehad wat zo mooi en perfect verzorgd was. Bedankt!

Laura - Martine - Karen - Mo - Babsie - Lotje - Cath - Suus - Wendy - June

De zonsopkomst die de ochtendnevel als roze papierknipsels boven de bergen tovert; en dan zwemmen, en dan ontbijten in de zon aan de wonderschone boomtafel. En dat is nog maar het begin van je dag. Villa Corumbela , een huis dat je meteen in haar hart sluit. Voor uitverkorenen, maar bereikbaar!

Frank & Marlou

Wat een zalige plek hier ! Villa Corumbela – heerlijk rustig – fenomenaal zicht over de zee én de bergen …. Heerlijk ! De activiteiten vonden we ook geweldig : yoga aan het zwembad, massage onder de eikenboom, hike naar het strand en snorkelen, boottochtje, privé chef aan huis. Verwennerij van de bovenste plank op een unieke locatie met een top gastvrouw.

Babs – Sofie – Nathalie – Inge

Wij hebben enorm genoten van deze fantastische plek! Alles in huis en ook in de tuin is zo mooi vorm gegeven en verzorgd. Mooie combinatie : deze rustige plek in de natuur en interessante plekken om te bezoeken in de regio. Prachtige herinneringen nemen wij mee van El Aleph ! Dank voor jullie gastvrijheid.

Maike, Maurits, Olvier, Maxime, Julius, Florian en grootvader Wolf

Super verblijf gehad in El Aleph in het mooie Andalusië. El Aleph is een droomhuis op een plek met fantastisch uitzicht. Het huis heeft luxe voorzieningen en de inrichting is zeer smaakvol . Privacy en rust typeren de plek. Vakantie op topniveau !

Familie Roosenboom

El Aleph is een fantastische villa, alles klopt. Goede en leuke gastvrouw. Vanuit de eigenaren ook leuke en goede tips. Heerlijke bedden en fijne badkamers. Er is genoeg ruimte, zowel binnen als buiten. Kinderen hebben zich goed vermaakt in het zwembad en op de trampoline. Genoeg te doen in de omgeving, steden als Malaga en Nerja zijn leuk te bezoeken.

Familie Kirkels